Produse

Ecrane braille - Brailliant BI 40Comandă acum

Formular solicitare ofertă

Imagini pentru Brailliant BI 40
Imagini pentru Brailliant BI 40
Imagini pentru Brailliant BI 40
Imagini pentru Brailliant BI 40

Producător HumanWare 
Preț - 22.500 ron cu tva
 


Ecran braille cu 40 de celule (31 cm) ce este conceput pentru sesiunile lungi de lectură ajutate de tastele intuitive pentru degetul mare. Precis și eficient, Brailliant BI 40 are o tastatură braille receptivă și taste de control pe fiecare parte a ecranului. Această poziționare facilitează navigarea şi controlul aparatului fără a lua degetele de pe ecran. Această generație de ecrane înglobează tehnologia celulelor braille de ultimă generație cu puncte mai clare și realiste. Ușor, compact, portabil, ecranul ergonomic se potrivește în fața laptop-ului sau a tastaturii şi poate fi utilizat cu dispozitivele mobile preferate. Cu o carcasă ușoară și rezistentă din aluminiu, Brailliant BI 40 va face față cu ușurință drumurilor de zi cu zi. Prezentare generală a ecranelor Brailliant: 
 

Cod Produs : EC3

Specificații tehnice :  

Tastatură cu 40 de celule braille  

4 taste pentru degetul mare / 6 taste de comandă / tastatură braille extinsă (8 taste) / 2 taste de spaţiere / taste cursor  

Conectivitate : USB 2.0 și Bluetooth V2.1  

Compatibilitate : Windows (32 și 64 biți) / Jaws, Window-Eyes / iOS (dispozitivele Apple) / Computere Mac / NVDA (acces nonvisual la desktop) / Sistem de acces (Serotek)  

Durată de viață a bateriei de până la 20 de ore cu Bluetooth  

Dispozitiv reîncărcabil de la PC prin portul USB  

Acumulator Litiu-ion  

Dimensiuni: 31 x 8,7 x 1,8 cm / 650 g  

 

Pentru mai multe detalii vizitați site-ul producătorului humanware.com - Brailliant BI 40

 

Data modificării: 2019-06-01 14:29:16