Produse

Laptop asistiv - BrailleNote Apex BT 18Comandă acum

Formular solicitare ofertă

Imagini pentru BrailleNote Apex BT 18
Imagini pentru BrailleNote Apex BT 18
Imagini pentru BrailleNote Apex BT 18
Imagini pentru BrailleNote Apex BT 18

Producător HumanWare 
Preț - 19.000 ron cu tva
 


Laptop asistiv cu tastatură Perkins și 18 de celule braille. BrailleNote Apex BT 18 este un dispozitiv de luare de notițe în braille cu sprijin sporit pentru documente mari și fișiere media, conceput pentru un confort maxim în timpul sesiunilor intense de citire și scriere. Tastele braille sunt confortabile şi în dimensiune completă. Are incorporată seria de aplicații KeySoft pentru comunicații în timp real, ce sunt la îndemână pentru a accesa pagini Web, descărca e-mail-uri sau pentru a prelua fișiere de pe rețeaua wireless sau Ethernet. Puteți conecta o cască fără fir sau telefonul mobil, imprimante clasice sau în relief, hard disk-uri, memorii flash și multe altele, pot fi accesate prin unul din cele trei porturi USB disponibile. 

Aici o prezentare generală a BrailleNote Apex : 


BrailleNote Apex vă aduce mai multă putere cu memoria internă de 8 GB și prin opțiunile diverse de stocare portabilă, inclusiv suport pentru carduri de mare capacitate SDHC. BrailleNote Apex dispune de o platformă audio stereo de excepţie pentru redarea înregistrărilor, a cărţilor audio, interviurilor, ştirilor, a muzicii preferate precum şi a oricăruia dintre miile de posturi radio de pe internet. 

Aici o prezentare mai amănunțită pentru  BrailleNote Apex : 


Laptopul asistiv are instalat Keysoft. O suită cuprinzătoare de aplicații de productivitate, cu conținut bogat, 100% accesibil. Procesor de text: Traduceți între orice format Braille și text (inclusiv formatul de text Microsoft Word), apoi imprimați obişnuit sau în relief orice document sau trimiteți-l ca ataşament prin e-mail. Cititorul de cărţi: Citiți cărți din biblioteca ANR, precum şi din numeroase alte biblioteci sonore din alte limbi. Bucurați-vă de lectura cărților audio și profitaţi de caracteristicile intuitive de navigare. Sistemul de meniuri ușor de utilizat vă permite să verificaţi şi să revizuiți rapid aplicații și setări. Un set extins de comenzi rapide (scurtături) vă va permite să accesaţi instantaneu orice facilitate dorită. Sistemul de ajutor contextual (în funcţie de meniul în care vă aflaţi) este întotdeauna disponibil atunci când aveți nevoie să vă amintiți o comandă. Cu o singură tastă puteţi accesa meniul principal și asistența online.  

 

Browser web şi client e-mail: Navigaţi pe internet, documentați-vă, faceți cumpărături online sau administrați-vă contul bancar. Trimiteţi şi primiţi e-mailuri pe reţeaua dumneavoastră preferată.  

Note vocale: Înregistrați Conferințe, notiţe de curs și memento-uri, apoi redaţi-le instantaneu de oriunde din KeySoft cu o singură apăsare de tastă.  

Media Player: Ascultați în stereo fişiere MP3, WAV și Windows Media precum și o serie de alte formate. Creați liste de redare, bucuraţi-vă de radioul prin internet sau de muzica proprie în timp ce citiţi, scrieţi e-mail-uri sau navigați pe Web.  

Streaming audio: Bucurați-vă de programele radio de pe internet care pun la dispoziţia ascultătorilor emisia în fişiere MP3 sau Windows Media.  

Keychat: Comunica în timp real cu colegii, prietenii și familia cu ajutorul de serviciilor excelente de mesagerie instant (IM).  

 

Cod Produs : LA1  

 

Specificații tehnice:  

 

Sistem de operare  

Microsoft Windows CE 6  

8GB de stocare  

256MB SDRAM  

Important: Disponibil doar în limba engleză  

 

Suport conectare  

Suportă carduri SD sau SDHC  

Port Ethernet încorporat (10/100Mbps)  

Wi-Fi 802.11 b / g  

Bluetooth 2.1  

Un port USB 2.0 de mare viteză pentru Active Sync și modul Terminal Braille  

Trei porturi USB 2.0 de mare viteză  

USB opțional modem de voce  

Opțional : Receptor GPS prin Bluetooth  

Opțional : Modem de voce prin USB  

 

Hardware  

Ecran cu 18 de celule active braille  

Tastatură braille cu 8 puncte  

Ieșire de voce cu alegerea TTS  

Receptor GPS prin Bluetooth  

Microfon omnidirecțional încorporat  

Baterie Litiu-Ion reîncărcabilă şi înlocuibilă de către utilizator  

Ceas cu baterie de rezervă pentru 30 de zile  

Difuzor stereo / jack pentru căști și microfon  

Procesor: Freescale iMX31  

Dimensiuni : 24.4 x 14.3 x 1.9 cm / Greutate : 734 g  

 

Pentru mai multe detalii vizitați site-ul producătorului www.humanware.com - BT18

 

Data modificării: 2019-06-01 17:16:48