Produse

Software asistiv - ZoomText MagnifierComandă acum

Formular solicitare ofertă

Imagini pentru ZoomText Magnifier
Imagini pentru ZoomText Magnifier
Imagini pentru ZoomText Magnifier
Imagini pentru ZoomText Magnifier

Producător Ai Squared
Preț - 3.700 ron cu tva
 


Lupa digitala avansată. Acest program, echivalentul unei lupe în lumea digitală, mărește și clarifică totul pe ecranul computerului dumneavoastră, făcând toate aplicațiile ușor de văzut și utilizat. Noua tehnologie revoluționară xFont afișează textul clar la toate nivelurile de mărire. ZoomText Camera vă dă posibilitatea să folosiţi un webcam HD pentru a vedea mărit, direct pe ecranul computerului dumneavoastră, texte tipărite, precum şi alte obiecte. Controlul simplu vă permite să măriţi şi să micşoraţi, să alegeţi diferite culori şi module de contrast şi să alegeţi între afişarea completă a obiectelor filmate, sau pe jumătate de ecran, astfel putând folosi şi alte aplicaţii.

Prezentare video a ZoomText Magnifier:  
Funcţie îmbunătăţită de căutare pe web  

Vă permite să căutați pagini web după anumite cuvinte sau expresii sau să parcurgeţi paginile pentru a găsi elementele de interes. Pe măsură ce navigați prin pagină fiecare element căutat este subliniat și anunțat. Atunci când un element este găsit, aveţi posibilitatea de a seta programul să vă citească.  

 

Asistenţă la autentificarea în Windows  

Această opţiune este acum disponibilă în Windows 8, Windows 7, Windows Vista și Windows XP şi asigură o mărire eficientă şi sinteză vocală, chiar de la pornirea sistemului.  

 

Mărire flexibilă  

O gamă largă de niveluri de mărire, până la 36X. Nivelurile sunt: de la 1x, la 8x, în paşi de câte o unitate; de la 10x la 16x în paşi de câte 2 unităţi; de la 20x la 36x în pași de câte 4 unităţi. Există şi opţiuni fracționate de 1.25x, 1.5x, 2.5x și 1.75x. Zoom-ul zonal vă permite să alegeți care parte a ecranului este mărit.  

 

Îmbunătățirea fonturilor  

Tehnologia xFont afișează textele în format high-definition, ușor de citit la toate nivelurile de mărire. Setările Smooth, bold și condensat vă permit să reglați grosimea și spațierea textului pentru lizibilitate sporită.   

 
Asistenţă pentru folosirea a două monitoare  

Utilizați două monitoare pentru a extinde zona de vizualizare mărită, sau pentru a arăta o imagine, pe cel de-al doilea monitor, unei alte persoane sau unui grup.  

 

Culori îmbunătățite de ecran  

Controalele inovative pentru culoare îmbunătățesc claritatea ecranului și reduc oboseala ochilor. Efectele speciale includ slăbirea culorilor, vizualizarea în două culori și înlocuirea culorilor problematice.  

 

Indicatoare și cursoare vizibile  

Îmbunătățirile de dimensiune și culoare facilitează identificarea cursorului mouse-ului.  

 

Focalizare îmbunătățită  

Această calitate face mai uşoară identificarea şi navigarea prin meniurile aplicaţiilor, ferestre şi alte setări.  

 

Navigare fină  

Navigarea e cursivă şi confortabilă, iar mişcarea cursorului este restrânsă doar la zona vizibilă, pentru a preveni rătăcirea.  

 

Desktop Finder  

Această opţiune vă ajută să găsiţi rapid icoanele de pe desktop şi să lansaţi aplicaţii din bara sistemului şi bara de lansare rapidă.  

 

Text Finder  

Această opţiune vă ajută să localizați cuvinte, fraze și subiecte de interes în documente, pagini web, și aplicaţii Windows.  

 

Setări specifice  

Salvați setări unice pentru fiecare aplicație pe care o utilizați. Pe măsură ce comutaţi între aplicații, ZoomText încarcă în mod automat setările dorite.  

 

Cod Produs: SA4  

 

Specificații tehnice:  

Mărire între 1x şi 36x  

Opţiuni fracționate de 1.25x, 1.5x, 2.5x și 1.75x.  

8 ferestre diferite de zoom  

Alegeți care parte a ecranului este mărit  

Tehnologia avansată xFont  

Controlul Culorii, Contrastului și Luminozităţii  

Modificați culorile ecranului pentru a elimina efectul de orbire si a reduce oboseala ochilor  

Indicatoare și cursoare vizibile  

Disponibil pentru Windows 10, 8.1/8 , 7, Vista și XP  

 

Pentru mai multe detalii vizitați site-ul producătorului aisquared.com - ZoomText Magnifier  

Puteți lua versiunea demonstrativă de «aici»

 

Data modificării: 2019-06-01 18:02:37