Produse

Laptop asistiv - VoiceNote Apex QTComandă acum

Formular solicitare ofertă

Imagini pentru VoiceNote Apex QT
Imagini pentru VoiceNote Apex QT

Producător HumanWare 
Preț - 18.000 ron cu tva
 


Laptop asistiv cu tastatură QWERTY și sinteză vocală. VoiceNote Apex este un instrument de productivitate practic, portabil și accesibil conceput pentru utilizatorii nevăzători care sunt obișnuiți să folosească sinteza vocală. Cu VoiceNote Apex, puteți profita de un instrument superior de luare a notelor care vă va ajuta să vă finalizați în timp util sarcinile de lucru fără bătăile de cap date de schimbarea sistemelor de operare sau actualizarea aplicațiilor. Aveți opțiuni de accesare a paginilor web, de descărcare a email-urilor şi a fișierelor din rețea. Puteți folosi accesorii fără fir, imprimante clasice și în relief, hard disk-uri, memorii flash și multe altele prin cele 3 porturi USB. 

Prezentare video a produselor Apex: Gros de 1.9 cm, cântărind doar 612 g, VoiceNote Apex este perfect pentru a vă actualiza agenda, crea liste de cumpărături sau de sarcini, asculta cărți audio, precum și pentru a schimba informații și documente cu alți utilizatori. VoiceNote operează cu suita de aplicații intuitive KeySoft, care include opțiuni de ajutorare în funcție de conținut, acces ușor la manualul utilizatorului prin intermediul indexului de termeni și a cuprinsului, precum și multe alte instrumente care fac mult mai ușoară comunicarea digitală. Utilizatorii vocii se vor bucura în special de difuzoarele stereo de înaltă calitate. În plus, este inclusă o versiune de probă a extensiei Sendero 2010 GPS ce poate fi achiziționată separat.  

 

Beneficiind de o baterie cu durată de viață lungă și de o conectivitate superioară, cu VoiceNote Apex puteți accesa internetul prin Wi-Fi și prin placa de rețea. Este ușor de utilizat și poate stoca cărți electronice, utilizând una dintre multele opțiuni de stocare, incluzând memoria internă de 8 GB și suport pentru carduri SDHC sau memorii flash USB. Utilizatorii VoiceNote Apex pot beneficia de standardele ergonomice stabilite de seria BrailleNote Apex și pot alege între cea mai confortabilă tastatură QWERTY sau o tastatură completă în stil Perkins.  

 

Cod Produs: LA6  

 

Specificații tehnice:  

 

Sistem de operare  

Microsoft Windows CE 6  

8GB spațiu de stocare  

256 MB SDRAM  

Important: Disponibil doar în limba engleză  

 

Conectivitate  

Slot SD care suportă şi carduri SDHC  

Placă de rețea (10/100Mbps)  

Wi-Fi 802.11 b/g protocol  

Bluetooth 2.1  

Un port USB 2.0 pentru Active Sync  

3 porturi USB 2.0  

Opţional, modem de voce USB  

Opţional, receptor GPS prin Bluetooth  

 

Hardware  

Tastatură QWERTY (modelul QT)  

Sinteză vocală cu posibilitatea de a alege TTS  

Difuzoare stereo  

Microfon unidirecțional încorporat  

Baterie reîncărcabilă litiu-ion, ușor de schimbat  

Ceas cu baterie de rezervă de 30 de zile  

Mufe pentru microfon, boxe şi caști  

Procesor: Freescale iMX31  

Dimensiuni : 24.4 x 14.3 x 1.9 cm / Greutate : 612 g  

 

Pentru mai multe detalii vizitați site-ul producătorului www.humanware.com - VoiceNote QT

 

Data modificării: 2019-06-01 17:19:27