Produse

Lupe video de birou - ClearNote HDComandă acum

Formular solicitare ofertă

Imagini pentru ClearNote HD
Imagini pentru ClearNote HD
Imagini pentru ClearNote HD
Imagini pentru ClearNote HD

Producător Optelec 
Preț - 19.500 ron cu tva
 


Lupă video de birou portabilă. ClearNote HD este o soluţie puternică de amplificare a imaginii, cu un design pliabil şi uşor, făcându-l numai bun de luat oriunde.  

 

Atunci când deschideţi ClearNote, tehnologia plug-and-play vă permite să începeţi munca aproape instant. O cameră ultra-flexibilă care se roteşte atât vertical cât şi orizontal, furnizând imagini clare şi bine definite de la orice distanță. Asta face din ClearNote un dispozitiv ideal pentru a fi folosit în sala de curs sau în timpul prezentărilor. Atunci când îl conectaţi la PC, Clear Note oferă o amplificare în timp real a imaginilor pentru elevi şi profesionişti, ocupând în acelaşi timp foarte puţin spaţiu.  

 

Sistem inteligent  

 

Un sistem presetat unic al obiectivului permite ClearNote Portable să memoreze setările specifice ale unei imagini atunci când se face conectarea la PC. Imaginați-vă că puteţi focaliza camera pe materialul pe care îl citiți pe masă, apoi să rotiţi obiectivul pe tabla de scris fără a pierde vrun moment focalizarea.  

 

Mai puţin spaţiu. Mai multă performanţă  

 

ClearNote HD este un dispozitiv ultra-subtire şi uşor, îl puteţi conecta la orice desktop sau laptop prin intermediul portului USB integrat, sau direct la un monitor prin VGA. Din moment ce ClearNote HD se alimentează prin intermediul PC-ului, acesta nu va rămâne niciodată fără energie.  

 

Cu un control deplin asupra luminozităţii, contrastului şi saturaţiei culorilor, îl puteţi utiliza în orice condiţii de lumină ambientală. Puteţi face oricât de multe capturi foto şi le puteţi memora pentru utilizări ulterioare. Prin intermediul ClearNote HD puteţi face capturi foto ale prezentărilor la sala de clasă. Combinând vizualizarea de aproape şi de la distanţă cu portabilitatea şi flexibilitatea, ClearNote HD este alegerea ideală pentru utilizarea în clasă, sala de conferinţe sau la birou.  

 

Cod Produs: LVB2  

 

Specificații tehnice:  

Cameră cu auto-focalizare  

Gama de mărire: 1.3x-40x  

Zoom optic: 12x  

Vizualizare : 16 moduri de contrast ridicat (color, contrast înalt alb/negru, mod revers, diferite combinaţii de culori pentru fundal şi scris)  

Multi - funcții : ajustarea mărimii imaginii, poză-în-poză, linii şi ferestre, rotirea imaginii, captură a imaginii  

Presetări ale camerei: trei poziţii  

Control al imaginii: luminozitate, saturaţie, nuanţă  

Conexiune: USB 3.0  

Dimensiuni : 29 x 39.5 x 6 cm / Greutate : 1.4 kg  

 

Pentru mai multe detalii vizitați site-ul producătorului www.optelec.com - ClearNote HD

 

Data modificării: 2019-06-01 17:48:29