Produse

Lupe video portabile - Compact 5 HDComandă acum

Formular solicitare ofertă

Imagini pentru Compact 5 HD
Imagini pentru Compact 5 HD
Imagini pentru Compact 5 HD
Imagini pentru Compact 5 HD

Producător Optelec
Preț - 6.500 ron cu tva
 


Lupă video portabilă HD de 5 inch (12.7 cm). Cu Optelec Compact 5 HD veți putea citi reviste glossy, scrisori, prezentări, preţuri, etc. prin intermediul unei lupe care măreşte de la 1,5 la 18 ori. Puteţi folosi dispozitivul Optelec Compact 5HD în două poziţii ergonomice. Deschideți Compact 5HD pentru un unghi perfect pentru citit, glisând cu finețe deasupra ziarelor şi revistelor. De asemenea, puteţi închide Compact 5HD pentru a-l folosi din mers, pentru a citi în spaţiu deschis sau pentru a vedea de la distanță (până la 4 metri).
Prezentare video a Optelec Compact 5HD: 

Mic, uşor şi gata pentru a fi folosit  

Compact 5 HD este mic şi atât de uşor încât e pe măsura buzunarul dumneavoastră, având un ecran cu diagonala de 12.7 cm. Butoanele sunt uşor de văzut şi de utilizat. Pentru a veni în ajutorul nevoilor dumneavoastră, fiecare setare a Compact 5HD poate fi ajustată şi memorată.   
Tehnologia HD  

Folosind tehnologia HD şi obiectivul cu auto-focalizare, Compact 5HD oferă mult decât lupele video portabile obișnuite, un câmp vizual de 4 ori mai mare, o rezoluţie de trei ori mai mare, 16 combinaţii de contrast a culorilor şi luminozitate ajustabilă pentru a citi mai uşor şi pentru a preveni durerile oculare, precum și un sistem original de luminare indirect pentru a elimina strălucirea orbitoare şi reflecţiile de lumină atunci când citiţi documente sau prezentări lucioase  

 

Beneficii  

Două poziţii pentru citit ergonomice. Iconiţele mari ale meniului, destinate celor cu vederea scăzută, şi abilitatea de a vă face propriile setări. Ecran înclinat pentru o vizionare confortabilă. Posibilitatea de a realiza instantanee, ajutaţi de indicaţii sonore. Husa de piele şi cureluşă de mână inclusă.  

 

Cod Produs: LVT5  

 

Specificații tehnice:  

Cameră 8 megapixeli HD cu auto-focalizare  

Ecran de 5 inch (12.7 cm) TFT  

Gama de mărire : 1.5x - 18x  

Vizualizare : 16 moduri de culoare  

Multi - funcții : stop cadru, memorare setări recente  

Baterie Li-ion reîncărcabilă : 3 ore de funcționare  

Dimensiuni : 13.7 x 8.8 x 2.3 cm / Greutate : 294 g  

 

Pentru mai multe detalii vizitați site-ul producătorului optelec.com - Compact 5

 

Data modificării: 2019-06-01 17:59:29