Produse

Lupe video portabile - Compact 7 HDComandă acum

Formular solicitare ofertă

Imagini pentru Compact 7 HD
Imagini pentru Compact 7 HD
Imagini pentru Compact 7 HD
Imagini pentru Compact 7 HD

Producător Optelec
Preț - 9.500 ron cu tva
 


Lupă video portabilă HD de 7 inch (17.78 cm). Compact 7 HD integrează cel mai mare ecran disponibil în familia produselor Optelec Compact. Cu toate acestea, este destul de mic cât să poată fi purtat cu ușurință dintr-un loc în altul. Cu o capacitate de mărire care începe de la 2x, Optelec Compact 7 HD vă permite să vedeţi cele mai mici detalii ale fotografiilor şi obiectelor pe ergonomicul ecran de 7 inch, cu o luminozitate ridicată. Începeţi să citiţi imediat printr-o singură apăsare de buton. Pur şi simplu puneţi dispozitivul deasupra obiectului pe care doriți să-l vedeţi mărit şi apăsați butonul mare de sub ecran. Compact 7 HD se va deschide automat şi va începe să mărească imaginea, în funcţie de setările pe care le-aţi stabilit dumneavoastră.   


Prezentare video a Optelec Compact 7 HD: 

Utilizare personalizată  

Ajustaţi setările afişajului folosind meniul special cu iconiţe mari. Folosiţi butoanele intuitive, pentru a vă alege modurile preferate de vizionare, nivelurile de luminozitate şi opţiunile de alimentare. Compact 7 HD vă permite să citiţi confortabil scrisori şi cărţi în timp ce staţi pe canapeaua dumneavoastră sau pe scaun. Ea este o lupă ideală pentru acasă, la birou, la şcoală sau în vacanţă.  
Beneficii  

Modalităţi de vizualizare cu contrast înalt pentru o citire mai facilă. Ecran care se poate înclina pentru o vizualizare mai confortabilă. Conceput pentru a glisa cu fineţe peste materialele de lectură. Funcţie de creare instantanee şi asistare sonoră. Butoane mari pentru setări şi meniul de informaţii. Incluse husă, cureluşă de mână şi o lavetă pentru curăţare ecranului.  

 

Cod Produs: LVT6  

 

Specificații tehnice:  

Cameră 8 megapixeli HD cu auto-focalizare  

Ecran de 7 inch (17.78 cm) TFT  

Gama de mărire : 2x - 24x  

Vizualizare : 16 moduri de culoare  

Multi - funcții : stop cadru, memorare setări recente  

Baterie Li-ion reîncărcabilă : 4 ore de funcționare  

Dimensiuni : 19.5 x 13 x 2.8 cm / Greutate : 637 g  

 

Pentru mai multe detalii vizitați site-ul producătorului www.optelec.com - Compact 7

 

Data modificării: 2019-06-01 17:59:48