Produse

Laptop asistiv - BrailleNote Apex QT 32Comandă acum

Formular solicitare ofertă

Imagini pentru BrailleNote Apex QT 32
Imagini pentru BrailleNote Apex QT 32

Producător HumanWare 
Preț - 22.000 ron cu tva
 


Laptop asistiv cu tastatura QWERTY și 32 de celule braille. BrailleNote Apex QT 32 are opțiuni încorporate la îndemână pentru a accesa pagini Web, descărca e-mail-uri sau pentru a prelua fișiere de pe rețea. Bucurați-vă de confortul accesoriilor fără fir și de conectarea la tastatură. Imprimante clasice sau în relief, hard disk-uri, memorii flash si multe altele, pot fi accesate într-o clipă prin unul din cele trei porturi USB disponibile. Păstrați o listă actualizată a contactelor personale și a întâlnirilor prin sincronizarea informațiilor cu PC-ul. Utilizați tastatura BrailleNote pentru a naviga cu cititorul de ecran de pe computer, utilizând modul Terminal Braille.

Prezentare video generală a produselor Aplex:

 

HumanWare i-a ajutat pe nevăzători să-şi eficientizeze comunicațiile digitale încă din 2000, atunci când inovativul dispozitiv BrailleNote a fost lansat pe piaţă. Familia de produse BrailleNote a evoluat continuu pentru a răspunde nevoilor studenților, profesioniștilor și utilizatorilor ocazionali.  

 

BrailleNote Apex este conceput pentru un confort maxim în timpul sesiunilor intense de citire și scriere. Tastele braille, confortabile și în dimensiune completă, fac din luatul notițelor o sarcină rapidă şi ușoară. Tastele pentru degetul mare fac plăcute sesiunile prelungite de lectură navigând fără efort către rândul, propoziția sau paragraful dorit. Noua roată de derulare permite navigarea fără efort prin meniuri, documente și liste de e-mail.  

 

BrailleNote Apex vă aduce mai multă putere cu memoria internă de 8 GB și prin opțiunile diverse de stocare portabilă, inclusiv suport pentru carduri de mare capacitate SDHC. BrailleNote Apex dispune de o platformă audio stereo de excepţie pentru redarea înregistrărilor, a cărţilor audio, interviurilor, ştirilor, a muzicii preferate precum şi a oricăruia dintre miile de posturi radio de pe internet.  

 

Laptopul asistiv are instalat Keysoft. O suită cuprinzătoare de aplicații de productivitate, cu conținut bogat, 100% accesibil. Procesor de text: Traduceți între orice format Braille și text (inclusiv formatul de text Microsoft Word), apoi imprimați obişnuit sau în relief orice document sau trimiteți-l ca ataşament prin e-mail. Cititorul de cărţi: Citiți cărți din biblioteca ANR, precum şi din numeroase alte biblioteci sonore din alte limbi. Bucurați-vă de lectura cărților audio și profitaţi de caracteristicile intuitive de navigare. Sistemul de meniuri ușor de utilizat vă permite să verificaţi şi să revizuiți rapid aplicații și setări. Un set extins de comenzi rapide (scurtături) vă va permite să accesaţi instantaneu orice facilitate dorită. Sistemul de ajutor contextual (în funcţie de meniul în care vă aflaţi) este întotdeauna disponibil atunci când aveți nevoie să vă amintiți o comandă. Cu o singură tastă puteţi accesa meniul principal și asistența online.  

 

Browser web şi client e-mail: Navigaţi pe internet, documentați-vă, faceți cumpărături online sau administrați-vă contul bancar. Trimiteţi şi primiţi e-mailuri pe reţeaua dumneavoastră preferată.  

Note vocale: Înregistrați Conferințe, notiţe de curs și memento-uri, apoi redaţi-le instantaneu de oriunde din KeySoft cu o singură apăsare de tastă.  

Media Player: Ascultați în stereo fişiere MP3, WAV și Windows Media precum și o serie de alte formate. Creați liste de redare, bucuraţi-vă de radioul prin internet sau de muzica proprie în timp ce citiţi, scrieţi e-mail-uri sau navigați pe Web.  

Streaming audio: Bucurați-vă de programele radio de pe internet care pun la dispoziţia ascultătorilor emisia în fişiere MP3 sau Windows Media.  

Keychat: Comunica în timp real cu colegii, prietenii și familia cu ajutorul de serviciilor excelente de mesagerie instant (IM).  

 

Cod Produs: LA4  

 

Specificații tehnice:  

 

Sistem de operare  

Microsoft Windows CE 6  

8GB de stocare  

256MB SDRAM  

Important: Disponibil doar în limba engleză  

 

Suport conectare  

Suportă carduri SD sau SDHC  

Port Ethernet încorporat (10/100Mbps)  

Wi-Fi 802.11 b / g  

Bluetooth 2.1  

Un port USB 2.0 de mare viteză pentru Active Sync și modul Terminal Braille  

Trei porturi USB 2.0 de mare viteză  

USB opțional modem de voce  

Opțional : Receptor GPS prin Bluetooth  

Opțional : Modem de voce prin USB  

 

Hardware  

Ecran cu 32 de celule active braille  

Tastatură QWERTY  

Ieșire de voce cu alegerea TTS  

Receptor GPS prin Bluetooth  

Microfon omnidirecțional încorporat  

Baterie Litiu-Ion reîncărcabilă şi înlocuibilă de către utilizator  

Ceas cu baterie de rezervă pentru 30 de zile  

Difuzor stereo / jack pentru căști și microfon  

Greutate: 812 g  

Procesor: Freescale iMX31  

Dimensiuni : 24.4 x 14.3 x 1.9 cm / Greutate : 612 g  

 

Pentru mai multe detalii vizitați site-ul producătorului www.humanware.com - QT 32

 

Data modificării: 2019-06-01 17:18:11